1.Herman Molenaar uw gastheer met een grote Lough Derg snoek. 2. Snoekvissen op Lough Derg of op een meertje van de East Clare Lakes. 3. Overal in het land kom je zeer oude ruines tegen. 4. Proef de sfeer met kleiduiven schieten in het Ierse landschap met Herman 5. Avontuurlijk wandelen in de omgeving van Lough Derg. 6. In Killaloe uw verblijfplaats is het heerlijk vertoeven. 7 .De mooiste wandelingen vanuit onze B&B kunnen wij voor U organiseren. 8. Bellyboat vissen op de East Clare lakes 9. Onze B&B in het hart van het gezellige Killaloe aan de Shannon rivier. 10. Forel vissen is zeker de moeite waard op Lough Derg
back pause play forward
zoom zoom zoom zoom zoom zoom zoom zoom zoom zoom

Welkom bij fisHerman

Voor een visvakantie in Ierland bij mij zijn Lough Derg, East Clare Lakes en de Shannon rivier een geweldige uitdaging.

De Ierse gezelligheid en rustige leefwijze vindt u terug in het historische dorpje Killaloe aan de rivier de Shannon waar u verblijft in mijn eigen Bed&Breakfast.


Zoals de naam van mijn Bed and Breakfast reeds doet vermoeden ben ik  "Herman" een  zeer enthousiaste sportvisser en zal er alles aan doen om u vis te laten vangen.

Een visvakantie in Ierland is een mooi avontuur en er zijn voldoende mogelijkheden. Met een visboot, bellyboot of gewoon vanaf de kant witvissen. Uiteraard brengen wij u naar de beste en mooiste visplekken.


lees rechts verder (pagina 1 van 5)FisHerman heeft ook een Lures & Tackleshop waar u alle benodigheden kunnen vinden om een mooie vis aan de haak te slaan

Killaloe is een zeer aangename bestemming voor een korte of langere vakantie. In de prachtige omgeving kunt u wandelend in alle rust genieten van het Ierse landschap waar de tijd eeuwenlang lijkt te hebben stilgestaan.

Wandelvakanties kunt u uiteraard ook bij ons boeken. We gaan eerst op pad met mijn jeep en eenmaal aangekomen loop ik als gids met u mee op de mooiste routes.

Andere activiteiten zijn om een dag of meerdere dagen kleiduiven gaan schieten in het prachtige Ierse landschap, een erg leuke combinatie. Ervaring is niet nodig u krijgt een perfecte begeleiding.

lees rechts verder (pagina 2 van 5)Maar wat dacht u er van om zelf uw eigen activiteiten samen te stellen uit vissen, wandelen, kleiduiven schieten of gewoon een dagje even lekker niets doen! Wij maken graag een pakket voor u op maat, geef uw wensen door en wij zorgen voor de rest.

Reserveren via contact wordt sterk aanbevolen daar wij maar kleinschalig werken.


Met vriendelijke groet,

Herman Molenaar t/a fisHerman

Follow us on facebook

 

lees rechts verder (pagina 3 van 5)


lees rechts verder (pagina 4 van 5)

Wijzig je content hier.
Druk de afbeelding knop en browse dan op de server om afbeelding te uploaden.

terug naar begin (pagina 5 van 5)